Accés al contingut Accés al menú de la secció
Flash 4 Home Consell FP

Actualitat Divendres, 31 de març de 2017

 
 • Els consellers Ruiz i Baiget destaquen la importància de l'orientació als estudiants com a clau per garantir l'èxit en l'accés als estudis superiors   (30.03.2017)

  Ensenyament presenta un recorregut d'orientació i xerrades informatives als estudiants que visitin el Saló

  La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, i el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, han destacat la importància de l’orientació als estudiants com a clau per garantir l’èxit en l’accés als estudis superiors. Els consellers han fet aquestes declaracions durant la inauguració de la 28a edició del Saló de l’Ensenyament, que fins diumenge se celebra al Palau número 2 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

 • La consellera Ruiz clausura la Jornada Inspirant futurs al llarg de la vida: l’orientació professional davant dels nous reptes   (07.03.2017)

  La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, ha afirmat que “l’orientació és la pedra angular del progrés del país. És un tema principal i un repte de tots”. En aquest sentit, ha afegit que “s’ha d’avançar cap a un model amb una estratègia compartida i comuna”. La titular d’Ensenyament ha fet aquestes declaracions durant la cloenda de la Jornada del Consell Català de Formació Professional 2017, que ha tingut lloc aquest matí al Cosmocaixa, sota el títol “Inspirant futurs al llarg de la vida: l'orientació professional davant dels nous reptes”. Enguany hi han participat prop de 350 experts relacionats amb l’orientació professional.

 • La consellera Bassa inaugura la Jornada Inspirant futurs al llarg de la vida: l’orientació professional davant dels nous reptes   (07.03.2017)

  La titular de Treball, Afers Socials i Famílies ha presidit la inauguració de la Jornada "Inspirant futurs al llarg de la vida: l'orientació professional davant dels nous reptes"

  “És necessari que assumim i encarem aquest gran repte. Cal fer un canvi de marc mental i aprofitar les eines que tenim com a país”, ha destacat la consellera, “necessitem ampliar i impulsar una formació específica en l'àmbit de les noves professions, que s’han anat creant a demanda de l’evolució de la societat i del mercat de treball”. Per això,  Dolors Bassa ha destacat la importància de la creació d’un centre especialitzat que contribueixi a fer de Catalunya un referent en la tecnologia mòbil mitjançant la qualificació dels recursos humans necessaris.

 • L'orientació professional al llarg de la vida, eix de la Jornada del Consell Català de Formació Professional   (03.03.2017)

  Sota el títol “Inspirant futurs al llarg de la vida: l'orientació professional davant dels nous reptes” es presentaran tres projectes inspiradors

  En paral·lel es durà a terme el Power Xperience, adreçat a alumnat de cicles Formatius de Grau Superior, que inclourà tallers i assessorament personalitzat de professionals

  El filòsof Jose Antonio Marina farà la ponència final de la jornada i també participarà en el Power Xperience

 • Convocatòria per a les proves d'accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà   (28.02.2017)

  Aquesta prova va dirigida a les persones que volen accedir a un cicle de grau mitjà de formació professional però no compleixen els requisits acadèmics d’accés (no tenen el títol de graduat en educació secundària obligatòria o un altre d'equivalent).

  Les dates per inscriure's són: del 20 al 29 de març de 2017. (L'aplicatiu s'obrirà el primer dia a les 9 del matí i funcionarà les 24 hores del dia fins al 29 de març.) 

  La inscripció s'ha de fer per internet i el pagament a través de Servicaixa.

  El centre que es trïi per a fer la prova no es pot canviar un cop feta la inscripció.

  El pagament es pot fer amb una carta de pagament (full en format PDF que rebreu per correu electrònic, o sinó, podeu imprimir-lo vosaltres mateixos). Recordeu que el límit per fer el pagament és el 30 de març com a molt tard a les 22 hores

  Podeu arribar també a l'aplicació per fer la inscripció a partir del següent enllaç:  prova_acces_GMFP

1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 10

Destaquem
Enllaços relacionats