Accés al contingut Accés al menú de la secció
Flash 4 Home Consell FP

Actualitat Diumenge, 11 de desembre de 2016

 
 • L'Institut Pere Martell participa en un projecte europeu de mobilitat   (31.10.2016)

  L'Institut Pere Martell de Tarragona participa en un projecte europeu de mobilitats de llarga durada per alumnes de formació professional, en el que participen 33 centres educatius de 14 països difents. Els alumnes podran completar la seva formació a través de l'exercici de pràctiques en països europeus. 

 • Ruiz destaca l'aposta de Catalunya per una formació professional integral i contínua al llarg de la vida   (24.05.2016)

  La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, ha destacat que “Catalunya té un element important que ens fa diferents, que és la llei d’FP que integra els dos sistemes de formació, la formació professional inicial dels nostres alumnes i la formació per a l’ocupació, que vol donar resposta a les necessitats del mercat laboral”. Ruiz ha ressaltat que aquesta integració dels dos sistemes de formació afavoreix “l’aprenentatge al llarg de la vida” i que la situació actual exigeix “estar en permanent aprenentatge”.

 • Les conselleres Ruiz i Bassa lliuren els II Premis del Consell Català de Formació Professional   (06.05.2016)

  La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, i la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, van presidir ahir la tarda el lliurament dels II Premis del Consell Català de Formació Professional. El president del Consell, Jordi Ficapal, va acompanyar les conselleres durant l’entrega dels guardons, que va tenir lloc al Palau de Pedralbes.

  Enguany els premis han reconegut la trajectòria de Sebastià Catllà, M. Rosa Fortuny, Miquel Tallada, Josep Font, Francisco José Fernández i Carmelo Gómez.

 • El Govern aprova les directrius dels plans d'acreditació i qualificació professionals a Catalunya.   (27.04.2016)

  Amb l'aprovació de les directrius dels plans d'acreditació i qualificació professionals a Catalunya, s'impulsa l’elaboració i l’aprovació del primer pla d’acreditació i qualificació professionals, que serà de caràcter pluriennal. Les directrius les han elaborat els departaments d’Ensenyament i de Treball, Afers Socials i Famílies amb la coordinació del Consell Català de la Formació Professional. D'aquesta manera, el Govern dóna compliment  a la primera fita descrita en el calendari de desplegament de la Llei de formació i qualificació professionals.

 • Arrenca el Catskills a Mollerussa   (21.03.2016)

  El Catskills és el campeonat de Catalunya de formació professional, que arriba a la seva sisena edició, on es fan campionats de 41 especialitats a diferents  localitats. El tret de sortida s'ha fet aquest cap de setmana a Mollerussa, aprofitant la fira de Sant Josep.

1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 8

Destaquem
Enllaços relacionats